Reduceri la călătoriile cu trenurile CFR în întreaga lume

206
Reduceri la călătoriile cu trenurile CFR  în întreaga lume - reducerilacalatoriile-1454690890.jpg

Articole de la același autor

Pentru călătoria cu trenul în întreaga Europă, CFR Călători recomandă oferta Interrail Global Pass care, în această primăvară, vine cu o nouă reducere de 15%.

Oferta promoțională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 martie, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziției până la data de 16 mai.

Legitimația Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de țări europene, din Scandinavia până în Turcia și, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia și Grecia. Perioada de valabilitate a legitimațiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Începând din acest an, oferta Interrail Global Pass este valabilă și pe parcursul țării de rezidență, pentru o călătorie dus-întors.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulți, copii, seniori și reprezintă o variantă avantajoasă și relaxantă de a explora continentul european, la prețuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulții și seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4679 secunde