CFR Călători. Anunț de ultimă oră despre circulația trenurilor între Constanța și București

248
1
CFR Călători. Anunț de ultimă oră despre circulația trenurilor între Constanța și București - tren1355482440-1453190247.jpg

Articole de la același autor

Astăzi a fost reluată circulația trenurilor între Constanța și București. Potrivit reprezentanților CFR Călători, până în acest moment între Constanța și București nu este anulat niciun tren InterRegio. Sunt anulate, totuși, 13 trenuri către alte destinații. Este vorba despre trenurile R8652, pe ruta Tulcea Oraș – Medgidia, R 11072, pe ruta Galați – București Nord, R1863, pe ruta Iași – Galați, R 9362, pe ruta Alexandria – Roșiori Nord, R 9363, pe ruta Roșiori Nord – Alexandria, R1896, pe ruta Craiova – București Nord, R9340, pe ruta Giurgiu – București Nord, R 9341, pe ruta Videle – Giurgiu, R 9342, pe ruta Giurgiu – Videle, R 9432, pe ruta Târgoviște – București Nord, R 7031, pe ruta Moara Vlăsiei – Urziceni, R 9361, pe ruta Roșiori Nord – Alexandria și R 9364, pe ruta Alexandria – Roșiori Nord. Anulările sunt necesare pe fondul temperaturilor extrem de scăzute, pentru a permite intervenția cu utilaje și pentru adaptarea circulației feroviare.


Ca urmare a unei defecțiuni la un tren de marfă în cursul nopții și staționării acestuia în linie curentă, între Craiova și Caracal, trenurile IR 1822, Arad – București Nord – Constanța, și IR 1592, Craiova – București Nord, circulă cu întârzieri de peste două ore, fiecare. În cursul nopții, s-a circulat în condiții de iarnă, zece trenuri au avut întârzieri de peste 60 de minute.
Pe secțiile Roșiori Nord – Turnu Măgurele, Roșiori Nord – Zimnicea, Caracal – Corabia, Slobozia Veche – Urziceni, Bărboși – Tecuci și Tecuci – Mărășești trenurile sunt remorcate cu locomotive Diesel electrice.


În toate unitățile CFR Călători (revizii, depouri, etc.) se intervine constant pentru deszăpezire și pentru asigurarea condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul. De asemenea, sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică / de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane și le va acorda asistența necesară.


Comentează știrea

militaru gheorghe
20 ianuarie 2016
Part time

Cum faci bani de acasa! Cel mai simplu acum e sa inveti cum faci bani de acasa, cu un curs extrem de clar, de usor de inteles si de aplicat! Cursul e GRATUIT si te invata pas cu pas, cu multe detalii, cum faci bani de acasa! Vrei cu toata seriozitatea sa castigi bani? Cere mai multe informatii despre acest curs online, la adresa de email:[email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3696 secunde