Pregătiți săniuțele și schiurile! Cu "Trenurile Zăpezii", în stațiunile montane

154
Pregătiți săniuțele și schiurile! Cu

Articole de la același autor

În urma avertizărilor meteo de ninsoare, vânt și temperaturi scăzute, emise de Administrația Națională de Meteorologie pentru următoarele ore, CFR Călători informează pasagerii să aibă în vedere faptul că trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, la nivelul companiei fiind instituit Comandamentul de Iarnă.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulația feroviară, CFR Călători ia deja măsuri: l asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă l suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri etc.) l pregătirea suplimentară a garniturilor și verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

"Întrucât există posibilitatea apariției de modificări/perturbări în circulația trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condițiile meteo și să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care pasagerii pot cere informații, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice", transmit reprezentanții companiei feroviare.

Pasagerii pot primi, la cerere, contrava-loarea biletelor/călătoriilor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Re-gulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

v v v

CFR Călători lansează oferta de călătorie "Trenurile Zăpezii 2016", valabilă până pe 29 februarie 2016, cu reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Astfel, compania oferă 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una din stațiunile montane de pe ruta Sinaia - Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi, Petroșani și Piatra Neamț. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a II-a.

Călătorii pot beneficia de 25% reducere în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1827 și IR 1828 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur, la clasa a II-a.

Reducerile pot ajunge între 31% - 56%, oferta fiind valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București - Piatra Neamț, prețul biletului cu această ofertă este de 58,9 lei, cu 19,6 lei mai puțin față de prețul întreg, iar pentru Constanța - Petroșani, prețul biletului este de 75,75 lei, cu 25,2 lei mai puțin față de prețul întreg. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Decembrie 2015
Stire din Social : Se ieftinesc biletele de tren!
Pagina a fost generata in 0.5538 secunde