Regulamentul de acces în Peninsulă ar putea fi suspendat în instanţă chiar în prima zi de aplicare

315
Regulamentul de acces în Peninsulă ar putea fi suspendat în instanţă chiar în prima zi de aplicare - regulamentul-1636723391.jpg

Articole de la același autor

Regulamentul de acces auto în zona peninsulară ar urma să fie aplicat începând de luni, 15 noiembrie. Autorităţile locale au anunţat încă din luna octombrie că regulamentul va fi implementat oficial de la jumătatea lui noiembrie, tocmai pentru a permite constănţenilor să înţeleagă noile condiţii de acces pe străzile din centrul istoric.
Însă, tot luni, 15 noiembrie, instanţa se va pronunţa în procesul deschis de mai mulţi agenţi economici din Peninsulă, care cer anularea Hotărârii de Consiliu Local prin care a fost aprobat noul regulament. Acţiunea a fost depusă la Tribunalul Constanţa pe 26 octombrie, iar procesul s-a judecat vineri, 12 noiembrie. „Instanţa a rămas pronunţare, aceasta urmând a fi anunţată luni, 15 noiembrie, la ora 14.00”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, avocatul Mirela Doicescu, reprezentantul operatorilor economici care au solicitat suspendarea Regulamentului de acces în Peninsulă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3566 secunde