Reparații capitale la locurile de joacă din Constanța

156
Reparații capitale la locurile de joacă din Constanța - reparatiicapitale-1592498950.jpg

Articole de la același autor

În paralel cu reamenajarea celor 18 locuri de joacă ce se derulează în oraș, autoritățile locale din municipiul Constanța au demarat lucrările de reparații și întreținere a elementelor de joacă din alte spații destinate celor mici.

Echipamentele deteriorate au fost reparate sau înlocuite parțial. Astfel, la locul de joacă de la intersecția străzilor Arcului și Liliacului a fost înlocuit toboganul, iar la cele de pe strada Badea Cârțan, de la intrare în Satul Vacanță, din Summerland, din parcul Poarta 6 și din zona de agrement de pe strada Brizei au fost vopsite echipamentele și realizate mici reparații.

De asemenea, la locul de joacă din strada Baba Novac, elementele vechi de joacă au fost vopsite, iar toboganul a fost înlocuit.

"Rugăm constănțenii să mențină curățenia în spațiile de joacă, iar dacă observă fapte antisociale să anunțe Direcția Generală Poliția Locală la numărul de telefon 0241/484.205 sau prin aplicația WhatsApp, la numărul de telefon 0799/606.142", fac un apel reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6433 secunde