Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari sunt aşteptaţi, în următoarele trei zile, la punctele termice

334
Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari sunt aşteptaţi, în următoarele trei zile, la punctele termice - termoficareconstanta-1693823544.jpg
În următoarele trei zile, începând de marți, 5 septembrie, până joi, 7 septembrie, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari sunt invitați la punctele termice stabilite, să ridice procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii august 2023. Potrivit reprezentanţilor Termoficare, programul este între orele 8:30 - 10:30 și 14:00 - 16:00. Spre deosebire de anii anteriori, în conformitate cu prevederile Legii 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, aceștia beneficiază de supliment pentru energie în sumă fixă pentru apă caldă menajeră.

Pe scurt, asociaţiile au obligaţia să împartă consumurile de energie termică pentru apă caldă menajeră pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte şi să depună borderoul respectiv la una dintre casieriile societății Termoficare Constanța, în intervalul orar 8:00 - 12:00 și 12:30-16:30 sau în format electronic la adresa [email protected].

În borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de apă caldă menajeră pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către societatea Termoficare Constanța, consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în MWh. Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutoare aferente lunii august 2023, este vineri, 8 septembrie, ora 12:00. Pentru asociațiile care depun borderoul ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii august 2023 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4641 secunde