Reprezentanții serviciilor funerare non stop, alinarea dumneavoastră în cea mai grea noapte

531

Articole recomandate

Imaginați-vă următorul scenariu tragic: vă treziți în toiul nopții, parcă simțind că s-a petrecut ceva rău și mergeți să verificați în ce stare se află persoana în vârstă sau bolnavă în stadiu terminal pe care o aveți în îngrijire. Odată ajunși în camera părintelui sau a unchiului, îl priviți și toate temerile vă sunt confirmate: acesta nu mai răsuflă. 


Ruda sau prietenul dumneavoastră apropiat a decedat în somn, la puține ore după ce i-ați spus "Noapte bună", fără să știți că va fi pentru ultima oară. Știm cum vă simțiți: trist, răpus, descumpănit, mai ales că moartea a lovit fulgerător, la primele ore ale dimineții.


Ce este de făcut? Dacă alături de dumneavoastră mai locuiește cineva, cel mai probabil primul gând este să treziți persoana respectivă pentru a-i da vestea cutremurătoare. Dacă este, însă, un copil, va trebui să îl protejați. Pe de altă parte, în cazul în care locuiați doar cu cel sau cea trecută în neființă, nu veți putea anunța pe nimeni altcineva, din cauza orei nepotrivite. 


În aceste condiții, singurul telefon pe care îl puteți da este unei firme de servicii funerare non stop, precum funerarii-bucuresti.ro. Da, acestea există și vă stau la dispoziție 24 de ore din 24, 7 zile din 7, tocmai pentru că moartea este mereu imprevizibilă, iar, atunci când lovește, trebuie să reacționați cât mai repede cu putință.


Chiar dacă vă simțiți pierdut sau copleșit de durere, telefonul dat companiei de servicii funerare non stop vă va ajuta să reveniți pe linia de plutire. Reprezentanții acesteia se vor deplasa în cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastră și vor realiza două sarcini la fel de dificile. 


În primul rând, vă vor consola pe dumneavoastră, explicându-vă că moartea este o parte importantă a vieții și că fiecare dintre noi trece, cel puțin o dată, prin decesul unei persoane apropiate. Totodată, vor demara imediat acțiunile specifice unui astfel de eveniment funest, pe care le vom detalia în continuare.


O firmă de servicii funerare non stop asigură următoarele: îmbălsămare/tanatopraxie, transport funerar, înhumare/incinerare, repatriere decedați, dar și consiliere funerară predeces (destinată rudelor unui pacient foarte în vârstă sau cu o boală terminală). De asemenea, aceasta se ocupă și de procurarea următoarelor produse: sicrie, pachete pentru pomană și parastas, coroane și jerbe funerare, monumente funerare și capace frigorifice pentru sicrie.


Totodată, o firmă de servicii funerare non stop vă va fi alături în toate etapele premergătoare înmormântării, mai exact preluând sarcinile birocratice și organizatorice: obținerea actelor și avizelor necesare, parcurgerea drumurilor între instituțiile statului și biserică/cimitr etc, dar și oferirea de informații utile. 


Acestea se referă la documentația preliminară necesară înhumării, acordarea ajutorului de înmormântare/deces, plata pensiei neîncasate a pensionarului decedat, despăgubirile în caz de deces prin accident de muncă, dar și eliberarea certificatului de deces/naștere/căsătorie în duplicat.


Nu în ultimul rând, o casă de servicii funerare non stop trebuie să vă furnizeze informații și extrase din Legea funerară - privind cimitirele, crematoriile umane și serviciile funerare.


Articol realizat de iAgency.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3032 secunde