Restaurant Estival, alegerea perfectă pentru a servi o masă delicioasă

326
Restaurant Estival, alegerea perfectă pentru a servi o masă delicioasă - restaurantestival8-1435861126.jpg

Articole de la același autor

Toată lumea știe că înotul și distracția pe plajă îți fac poftă de mâncare. Când ora mesei se apropie, răbdarea în a găsi restaurantul perfect pentru a servi masa scade. Mai ales când vrei să te întorci cât mai repede pe plajă, te și îngrozești să începi să cauți o terasă unde comanda să fie preluată rapid, iar meniul preparat în scurt timp. Restaurant Estival este situat în zona de nord a stațiunii, zona Butoaie și este unul de tip autoservire. Este un loc ideal pentru întreaga familie, datorită mâncării bine gătite, a ospitalității, dar și a condițiilor și igienei. 


Meniul este foarte variat și include fel și fel de supe și ciorbe, cu feluri principale pe bază de pui, porc, vită etc., toate proaspăt gătite. Dar, dacă ești vegetarian, fii sigur că vei gusta cele mai proaspete legume în combinații inedite. Amănunte foarte importante sunt promptitudinea ospătarilor și atenția cu care te tratează. Fii sigur că bucătarii vor ști cum să îți gătească mâncarea favorită, căci ospătarii vor ține cont de toate aspectele atunci când vei comanda. Tot aici poți servi o foarte bună pizza, cea mai vestită fiind pizza "Estival", pe care cu siguranță o vei mai comanda atunci când ai să revii. Ce masă ar fi completă fără desert? Restaurantul Estival deține un laborator propriu unde sunt preparate produse de patiserie și cofetărie. Ștrudel, plăcintă, croissante, prăjituri cu gem, ciocolată sau vanilie, o întreagă gamă de unde să alegi desertul perfect. 


Prețurile sunt accesibile și mai mult ca sigur Estival va fi alegerea ta de fiecare dată când vei vrea să servești masa. 


Familia va aprecia alegerea făcută și îți va fi mult mai ușor când vei vrea să servești o masă gustoasă și un desert savuros. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : La Jupiter,  spectacALL INCLUSIVE
Pagina a fost generata in 1.4313 secunde