Restricții de circulație, astăzi și mâine, pe bulevardul Mamaia

168
Restricții de circulație, astăzi și mâine, pe bulevardul Mamaia - restrictiidecirculatie-1598465634.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de asfaltare pe bulevardul Mamaia, între strada Mihai Viteazu și bulevardul Tomis, continuă, zilele acestea. Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, astăzi și mâine, între orele 19.30 și 5.00, pe sensul de mers către bulevardul Tomis, ca urmare a procesului de asfaltare a carosabilului. În cursul săptămânii trecute, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit cu utilaje pentru turnarea asfaltului pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu.

"Pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. De asemenea, tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu a fost modernizat prin reabilitarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8895 secunde