Restricții de circulație în cartierul Palas! Carosabilul pe strada Moților va fi reabilitat

254
Restricții de circulație în cartierul Palas! Carosabilul pe strada Moților va fi reabilitat - strada-motilor-5-1720517374.jpg

Articole de la același autor

Conducătorii auto sunt rugați să evite circulația pe strada Moților, astăzi și mâine, pe tronsonul cuprins între strada Palas și strada Bucegi. În această zonă se va interveni cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat total astăzi, pe sectorul de drum pe care se lucrează, până la ora 16:00.

Lucrările de asfaltare vor continua și mâine, 10 iulie, și vor fi menținute aceleași restricții de trafic, în intervalul orar 07:30 – 16:00. În paralel se lucrează la reabilitarea totală a trotuarelor și se construiesc casete pentru spații verzi, unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali. După finalizarea lucrărilor de asfaltare se vor aplica marcajele rutiere.

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe aliniamentul stradal, pentru a permite accesul utilajelor. De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări”, încheie reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4756 secunde