CONSTANȚA. Restricții de circulație, impuse în contextul spectacolelor stradale

739
CONSTANȚA. Restricții de circulație, impuse în contextul spectacolelor stradale - seastreet-1690545520.jpeg

Articole de la același autor

Oferta de evenimente pentru acest weekend este una variată la nivelul municipiului Constanța, pentru toate vârstele și gusturile. În contextul desfășurării lor, însă, se impun restricții de circulație, pentru că vor fi susținute pe străzile orașului.

Astfel, începând de vineri, până duminică, în Constanța distracția se mută la propriu în stradă la #SeaStreet - Festivalul internațional de teatru de stradă, motiv pentru care se impun câteva restricții de circulație. Mai exact, în perioada 29 iulie, ora 06:00 – 31 iulie, ora 06:00 se va restricționa accesul la locurile de parcare situate pe bulevardul Tomis, de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian. De asemenea, în zilele de 29 și 30 iulie, în intervalul orar 15:00-00:00, se va restricționa accesul auto pe bulevardul Tomis, de la bulevardul Ferdinand până la strada Traian și la intersecția străzii Dragoș Vodă cu bulevardul Tomis.

Totodată, spectacolele senzaționale, oferite de artiști din 7 țări, vor avea loc în cele 3 zile de festival începând cu ora 19:00, pe Faleza Cazino, KM 0 (bulevardul Ferdinand la intersecția cu bulevardul Tomis) și în Piața Ovidiu.

Un eveniment extrem de așteptat în fiecare vară atât de cei mici, cât și de cei mari este THE COLOR RUN MAMAIA. În cadrul cursei, se va pleca din parcarea din faţa Hotelului REX – faleza dintre Hotelul Golden Tulip - zona Castel și retur, având punctul de sosire în parcarea Hotelului Rex.

Astfel, până sâmbătă, 29 iulie, ora 22:00, se vor institui restricții de trafic auto pe tronsonul menționat. În situația în care se vor înregistra condiții meteorologice nefavorabile desfășurării evenimentului, restricțiile se vor prelungi până pe 30 iulie, ora 22:00.

Pentru iubitorii de evenimente pe patru roți, în perioada 29-30 iulie, în parcarea Plaja Modern, va avea loc Campionatul național de superslalom.

Prin urmare, în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 09:00-21:00, se va restricționa accesul auto pe strada Lebedei, din dreptul restaurantului Compas și până la bariera de la Plaja Modern. De asemenea, în aceleași date și în același interval orar se vor institui restricții de circulație de la sensul giratoriu din Portul Turistic Tomis cu acces controlat pentru parcările publice nerestricționate din zona menționată anterior. Se va restricționa parcarea publică de pe strada Lebedei delimitată de restaurantul Compas și restaurantul Byblos pentru a facilita parcarea autovehiculelor ce vor concura. Iar până pe 31 iulie, ora 06:00, se va restricționa accesul auto în parcarea de la Plaja Modern, pentru desfășurarea competițiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.099 secunde