Restricţii de circulaţie pe podul peste braţul Borcea, din cauza unor lucrări

267
Restricţii de circulaţie pe podul peste braţul Borcea, din cauza unor lucrări - lucrari-1695039977.jpg
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, începând de marţi, vor fi impuse restricţii de circulaţie pe podul peste braţul Borcea de pe A2, pentru desfăşurarea unor lucrări de reabilitare.


”Marţi, 19.09.2023, începând cu ora 13.00, se vor institui restricţii de circulaţie pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste braţul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680. Pe perioada lucrărilor, Calea II de circulaţie, sensul Constanţa-Bucureşti, între km 143+125 şi km 148+315, va fi închisă traficului, circulaţia fiind deviată pe Calea I (Bucureşti - Constanţa), unde se va desfăşura în ambele sensuri”, a arătat, luni, CNAIR, într-un comunicat de presă.


Potrivit sursei citate, lucrările de reparaţii structurale realizate la podul dunărean peste braţul Borcea vor avea o perioadă de serviciu de cel puţin 40 de ani, garanţia fiind de 5 ani după recepţie.


Podul peste braţul Borcea, în lungime de 970 de metri, este un pod combinat de cale ferată şi şosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea şi, împreună cu podul similar de la Cernavoda, în lungime de 1.596 de metri, conectează oraşele Feteşti şi Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea şi Muntenia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2105 secunde