Reţelele aeriene de cabluri desfiinţate de pe stâlpii din Faleză Nord

221
Reţelele aeriene de cabluri desfiinţate de pe stâlpii din Faleză Nord - xreteleleaeriene-1645446986.jpg
Locul cablurilor de internet, telefonie sau televiziune nu este pe stâlpi, ci în subteran, așa cum prevede legislația în vigoare. Prezența cablurilor atârnate afectează imaginea orașului și pune în pericol siguranța cetățenilor.

Primăria Constanța, în colaborare cu operatorii reţelelor de comunicaţii, a reluat luni, 21 februarie, activitatea de etichetare, cosmetizare și dezafectare a cablurilor în cartierul Faleză Nord. Acțiunea a fost demarată în zona delimitată de strada Ion Rațiu și strada Unirii și se va extinde pe străzile adiacente, până la intersecția cu bulevardul Mamaia.

Ulterior, echipele Primăriei municipiului Constanța vor începe să taie stâlpii de beton. În locul lor vor fi montați stâlpi care vor asigura doar iluminatul public. „Lucrările de etichetare vor fi reluate și în alte cartiere ale Constanței. Rugăm participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere și să evite parcarea pe trotuarele de pe tronsonul pe care derulează lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde