Fotbal / FRF, parteneriat cu Rinus Football pentru dezvoltarea unei platforme în sprijinul antrenorilor

111
Fotbal / FRF, parteneriat cu Rinus Football pentru dezvoltarea unei platforme în sprijinul antrenorilor - 1-1645447356.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Fotbal a semnat un parteneriat cu Federația de Fotbal din Țările de Jos (KNVB), cu scopul dezvoltării unei platforme online cu exerciții de antrenament pentru jucătorii din fiecare categorie de vârstă, în sprijinul antrenorilor români, numită Rinus.

Platforma online va fi disponibilă pe orice dispozitiv, laptop, telefon sau tabletă, și va conține planuri de antrenament și modele de exerciții, adaptabile pentru fiecare grupă de vârstă. La fiecare exercițiu prezentat va fi specificat obiectivul și regulile acestuia, materialele necesare, animație video care explică exercițiul, imagini cu amplasarea materialelor de antrenament și poziționarea jucătorilor, precum și care sunt opțiunile pentru a-l face mai dificil sau mai ușor. Mai mult, antrenorii vor putea crea un întreg plan de antrenament, pe o perioadă mai lungă, informează Federaţia Română de Fotbal.

Astfel, toți antrenorii de fotbal din România vor avea la dispoziție un instrument care le va veni în ajutor. Aceștia vor putea implementa la antrenamente un mod de lucru profesionist, pe modelul olandez, dar conform Strategiei Tehnice a FRF.

Rinus Football este implementat de Federația de Fotbal din Țările de Jos (KNVB) la toate categoriile de vârstă.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5355 secunde