Româncă prinsă cu 1000 de euro falși în poșetă în Italia. Cum a justificat femeia prezența banilor

214
Româncă prinsă cu 1000 de euro falși în poșetă în Italia. Cum a justificat femeia prezența banilor - eurofalsi-1552298776.jpg

Articole recomandate

Loredana Bascracea, o româncă de 28 de ani, a fost arestată în Italia după ce a fost prinsă că avea în poșetă 1.000 de euro în bancnote false. 


Tânăra a fost plasată în arest la domiciliu după ce le-a spus judecătorilor că banii i-au fost puși în poșetă de către o altă româncă alături de care se afla în mașină în momentul arestării. Loredana a fost arestată pe 28 februarie, după ce în cursul serii, mașina în care se afla alături de o altă româncă de 34 de ani, a fost oprită de militari pe autostradă.



Tânăra a fost plasată în arest la domiciliu după ce le-a spus judecătorilor că banii i-au fost puși în poșetă de către o altă româncă alături de care se afla în mașină în momentul arestării. Loredana a fost arestată pe 28 februarie, după ce în cursul serii, mașina în care se afla alături de o altă româncă de 34 de ani, a fost oprită de militari pe autostradă. Atunci când au observat atitudinea suspectă a celor două femei, carabinierii au decis să efectueze o percheziție completă a mașinii și a bagajelor celor două și în acest fel au găsit banii falși. Judecătorul de caz a decis plasarea în arest la domiciliu a tinerei și carabinierii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate proveniența banilor falși, scrie ottopagine.it.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9099 secunde