Concurs Românii vor mai multe zile libere în 2012

507

Articole de la același autor

Cheful de muncă al românilor este deja proverbial. Pentru 2012 ei își doresc mai multe zile libere și spun că ar fi mai productivi dacă nu ar mai munci așa de mult. Potrivit unui studiu recent, realizat de un site de recrutări online, 57% dintre angajați consideră că mai multe zile libere ar putea duce la reducerea stresului și creșterea productivității în timpul programului de lucru, implicit la creștere economică.
Anul acesta românii au parte de mai puține zile libere și mai multa muncă întrucât majoritatea zilelor de sărbătoare se suprapun zilelor de weekend. Pentru viitor, există un proiect de lege care prevede extinderea listei de zile libere prin adăugarea a încă trei zile de odihnă legală.
În prezent, România se plasează sub media europeană în ce privește sărbătorilor legale acordate anual conform codului muncii. 23% din angajați consideră că România ar trebui să se încadreze în media europeană și să avem mai multe zile libere anual. Numai 21% dintre respondenți spun că situația economică actuală ar trebui să ne oblige să lucrăm mai mult și să încercăm să aducem un plus în acest mod economiei naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5442 secunde