Rujul roșu – clasicul mereu actual

326

Articole recomandate

Rolul fundamental al rujului roșu este incontestabil în crearea unei imagini elegante. Nuanța provocatoare valorifică natura pasională și trăsăturile nobile ale sexului frumos, asigurând un echilibru perfect între sensibilitate și putere.


Clasicul ruj roșu rămâne a fi un etalon al rafinamentului și un simbol al feminității. Însă, utilizarea necorespunzătoare a acestuia poate cauza controverse, fapt ce ne-a motivat să vă sugerăm câteva  reguli de aplicare și idei creative de integrare a rujului roșu în diverse imagini. Pentru realizarea unui machiaj echilibrat  este foarte important să alegeți un ruj de buze potrivit trăsăturilor individuale, având în vedere faptul că acesta cuprinde o gamă variată de subtonuri.




Rujul roșu în conformitate cu nuanța tenului
Culorile intense de roșu cu reflecții maronii sunt potrivite pentru femeile care posedă un subton deschis al tenului. Nuanțele calde arată perfect pe tenul măsliniu, iar  rujul roșu cu accente de roz este ideal pentru pielea închisă.


Rujul roșu în dependență de culoarea părului
 Pentru accentuarea individualității, femeile șatene pot opta pentru un ruj roșu portocaliu, iar cele brunete pentru nuanțele cărămizii. Frumusețea naturală a roșcatelor poate fi valorificată cu ajutorul unui ruj burgund sau coral, iar a blondelor prin aplicarea unui ruj roșu cireașă. 


Rujul roșu în funcție de nuanța ochilor 
Rujul vișiniu este potrivit pentru femeile misterioase cu ochii verzi. Persoanele cu ochii căprui pot opta pentru rujurile cărămizii, iar nuanțele portocalii sau cele cu accente de roz sunt perfecte pentru irisul albastru. 


Regulile de bază în aplicare rujului roșu:
Utilizarea unui creion pentru contur este obligatorie în procesul de aplicare a rujului roșu clasic. Acesta contribuie la perfecționarea formei buzelor și la trasarea unor linii exacte.


Poți obține un efect de lungă durată a rujului prin aplicarea creionului pe toată suprafața buzelor.
Nuanțele închise  micșorează vizual buzelor, de aceea poți recurge la trucul clasic de mărire a volumului prin combinarea a două subtonuri complementare (închis și deschis). Culoarea deschisă se aplică doar la mijlocul buzelor, pe când cea închisă pe toată suprafața, pentru a adăuga dimensiune.


Rujul roșu  trebuie să rămână singurul element de bază în realizarea unui machiaj echilibrat. Intensitatea celorlalte produse cosmetice trebuie să fie minimă, fiind suficientă doar aplicarea fondului de ten, a pudrei sau a rimelului.
Rujurile cremoase sunt potrivite pentru un make-up de zi, iar cele cu textură mată sunt perfecte pentru evenimentele de seară.




Valorifică-ți individualitatea, alege un ruj roșu și cucerește lumea!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5528 secunde