RUPERE DE NORI LA CONSTANȚA! VIITURĂ PUTERNICĂ ÎNTRE NĂVODARI ȘI CORBU. Mamă și copil, la un pas de moarte

1144
2
RUPERE DE NORI LA CONSTANȚA! VIITURĂ PUTERNICĂ ÎNTRE NĂVODARI ȘI CORBU. Mamă și copil, la un pas de moarte - furtuna45096500-1444680775.jpg

Articole de la același autor

A fost rupere de nori la Constanța, în această seară! O viitură puternică s-a produs pe drumul care face legătura între Năvodari și Corbu. Oamenii au rămas blocați în autoturisme minute în șir. La fața locului au sosit echipaje de la Ambulanță, Poliție, precum și mai mulți pompieri din cadrul ISU Dobrogea.

Primarul Năvodariului, Nicolae Matei, susține, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că Poliția Locală a salvat o mamă cu un copil mic. "Este o situație grea între Năvodari și Corbu. Marea parcă s-a unit cu lacul Corbu. Mașini cu oameni poleiesc în derivă. Apa vine șuvoaie dinspre mare. Poliția Locală a salvat o mamă cu un copil mic".





UPDATE - Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea intervin în aceste momente pe Drumul Județean 226, între Corbu și Năvodari unde mai multe familii au fost afectate de viitură. Peste 20 de mașini sunt blocate și autoritățile intervin pentru a salva victimele. O parte din victime au fost scoase din noroi care este ajuns până la brâu!




Comentează știrea

Costel
13 octombrie 2015
Pompierii

Copilul si ambi părinți au fost salvați de pompieri

Mariana
13 octombrie 2015
Rupere de nori la Constanta

Copilul si parintii lui, au fost salvati de catre pompieri. Pompierii i-au predat, in siguranta, celor de la politia locala pt a fi dusi la ambulanta care astepta in apropiere.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5353 secunde