S-a deschis prima franciză a Poștei Române

220
S-a deschis prima franciză a Poștei Române - sadeschisprimafranciza-1410258634.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Poșta Română și Domino Plaza au deschis prima franciză a operatorului național de servicii poștale, în București. Aproximativ 80.000 de locuitori din Cartierul Tei vor putea să-și plătească facturile sau să expedieze colete din același loc în care își fac și cumpărăturile.

Conform contractului semnat cu Poșta Română, subunitatea poștală Partener Domino a fost dotată de către beneficiarul de franciză cu toate echipamentele impuse de activitatea poștală, inclusiv cu sistemele de securitate necesare. Costul estimat al investițiilor făcute de către Domino Servicii Diverse SRL este de aproximativ 40.000 de lei.

În cadrul subunității vor lucra trei angajați, cu un program de lucru cu publicul, de luni până sâmbătă, între orele 9,00 - 21,00, și duminică, între orele 9,00 - 17,30. Aceasta va oferi toate produsele și serviciile din portofoliul Poștei Române, cu excepția distribuției de pensii.

"În era digitală, unele locații tradiționale ale Poștei nu mai sunt viabile. Mutând serviciul în lanțuri de magazine poziționate comercial, clienții beneficiază de o experiență completă de retail. Prin acest parteneriat, Poșta Română, în calitate de francizor, își va optimiza portofoliul de produse și servicii, dar și costurile operaționale, raportat la valoarea adăugată a acestora", a declarat Alexandru Petrescu, Directorul General al Poștei Române.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5041 secunde