S-A RELUAT PESCUITUL pe unele sectoare ale Dunării

210
S-A RELUAT PESCUITUL pe unele sectoare ale Dunării - maxresdefault-1685633338.jpg

Articole de la același autor

Pescuitul în scop comercial şi recreativ/sportiv pe Dunăre, în apele care constituie frontieră de stat cu Ucraina, inclusiv Golful Musura, precum şi în sectorul care constituie frontieră cu Bulgaria s-a reluat începând de joi, potrivit ordinului de prohibiţie a pescuitului din acest an emis de Ministerul Agriculturii şi cel al Mediului.


În cele două zone, prohibiţia pescuitului s-a desfăşurat în perioada 16 aprilie-30 mai, iar în celelalte habitate naturale din România prohibiţia va continua până pe 7 iunie, inclusiv.


Potrivit ordinului de prohibiţie din acest an, pe teritoriul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, în afara perioadelor de prohibiţie, pescuitul recreativ/sportiv al speciilor ştiucă, şalău, somn şi crap este permis numai cu eliberarea imediată a tuturor capturilor din aceste specii, cu reţinerea unui singur exemplar/zi, dar nu mai mare de 3 kilograme, dintr-o singură specie.


Spre deosebire de anii trecuţi, în acest an, pescarii ce desfăşoară activităţi de pescuit recreativ/sportiv în Deltă nu pot transporta o cantitate de peşte mai mare de 10 kilograme de pescar sau 15 kilograme de familie, indiferent de numărul de zile în care au desfăşurat activitatea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6463 secunde