Salariile din Sănătate, pe agenda zilei. Ce spune premierul Dăncilă

117
Salariile din Sănătate, pe agenda zilei. Ce spune premierul Dăncilă - medic115094404001523617870-1524465949.jpg

Articole recomandate

Premierul Viorica Dăncilă se va întâlni luni, la ora 13, cu managerii spitalelor, pe agenda întâlnirii fiind inclusă tema salariilor din sistemul de sănătate, informează un comunicat al Guvernului.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă le-a solicitat miercuri miniștrilor sănătății, muncii și finanțelor ca până la sfârșitul acestei săptămâni să identifice "problemele care apar în sistemul de sănătate", pentru a putea fi găsite soluții.

"În cadrul acestei ședințe, vreau să rog pe doamna ministru al sănătății, doamna ministru al muncii, domnul ministru al finanțelor publice să identifice, până la sfârșitul acestei săptămâni, problemele care apar în sistemul de sănătate, să găsim soluții", a afirmat Dăncilă în ședința de guvern.

Totodată, șefa Executivului le-a cerut celor trei miniștri să aibă luni o discuție cu managerii spitalelor în care sunt probleme, pentru a fi identificate "soluțiile corespunzătoare".

"Luni să cheme managerii spitalelor în care avem probleme, pentru a avea o discuție cu dumnealor și a identifica soluțiile corespunzătoare, astfel încât acest subiect să poată fi închis", a mai spus Dăncilă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5414 secunde