Sâmbătă, scăpați de aparatura uzată

292
Sâmbătă, scăpați de aparatura uzată - deseuri-1333652487.jpg
Sâmbătă, puteți să scăpați de toată aparatura veche și uzată pe care o aveți în casă. Între orele 9.00 și 15.00, puteți duce deșeurile de electrice și electronice la punctele de colectare din zona Balada, Billa, Cișmelei, Unirii, Stadionul Portul sau Brotăcei.
Deșeurile voluminoase de echipamente electrice și electronice pot fi preluate gratuit de la domiciliu de către reprezentanții Gremlin Computer, informându-i în prealabil la numărul cu apel gratuit TelVerde 0800700777.
Localitățile Mangalia, Medgidia, Agigea, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Comana, Negru Vodă, Mihail Kogălniceanu, Hârșova, Lumina, Năvodari și Murfatlar vor beneficia, de asemenea, de asistență la debarasarea de DEEE-uri, atât prin punctele de colectare existente în fiecare dintre aceste localități cât și prin apelarea TelVerde.
Campania de sâmbătă, de colectare a aparaturii uzate, este prima din cele patru acțiuni ce vor fi organizate în municipiul Constanța anul acesta. Următoarea activitate de colectare va avea loc la începutul lunii iulie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1312 secunde