Cum puteți scăpa de electrocasnicele defecte

472
Cum puteți scăpa de electrocasnicele defecte - campaniedecolectareadeseurilorel-1333059196.jpg

Articole de la același autor

Dacă aveți în casă aparatură electrică și electronică veche și care nu mai funcționează, puteți scăpa de ea predând-o la mai multe puncte de colectare din sudul județului.
Asociația Română pentru Reciclare RoRec, împreună cu primăriile 23 August, Costinești, Pecineaga și Tuzla, organizează sâmbătă, 31 martie, prima acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), de anul acesta, din județul Constanța.
Centrele de colectare se vor deschide dimineață, la ora 9.30, și se vor închide la ora 15.30. Acestea vor fi amplasate la școala și grădinița din Tuzla, Școala Costinești, Școala Schitu, Căminul cultural din 23 August, Căminul cultural din Dulcești, Căminul cultural din Moșneni și la Școala din Pecineaga.
Pentru echipamentele electrice sau electronice voluminoase și dificil de transportat, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informații despre cum programați un transport gratuit de la domiciliu, puteți apela numărul de telefon 0729/289.157, până sâmbătă, 31 martie, între orele 9.00 și 15.00.
Pentru a-i premia pe cei care predau deșeurile, vor fi organizate patru tombole, câte una în fiecare localitate. Premiile constau în aparate electrocasnice noi-nouțe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.541 secunde