Săptămâna națională a voluntariatului, la Constanța

423
Săptămâna națională a voluntariatului, la Constanța - saptamanavoluntariatului-1557696270.jpg

Articole de la același autor

Tinerii, adolescenții, dar și copiii din județul Constanța sunt invitați să se alăture familiei mari a voluntarilor, întotdeauna puși pe făcut fapte bune. 


Asociația Împreună pentru Viitor Constanța organizează, în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, o serie de activități de voluntariat la nivelul județului Constanța, în care implică școli, licee, grădinițe, facultăți, organizații nonprofit, părinți și copii, cu scopul de a încuraja voluntariatul și de a-l promova ca normalitate într-o societate care suferă la capitolul implicare civică. 
Astăzi, de la ora 19.30, pe Plaja Trei Papuci din Constanța, va avea loc activitatea "SNV la mare", tot de astăzi și până la sfârșitul săptămânii, în toate unitățile de învățământ din județ, se va desfășura competiția "Campion la voluntariat". De asemenea, astăzi și miercuri, 15 mai, între orele 10 și 12, copiii sunt așteptați la Intelect Parc din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, pentru a participa la acțiunea "Micii voluntari și faptele bune". 


Tot în Intelect Parc, joi, 16 mai, de la ora 10, se va desfășura activitatea "Învățăm să ne implicăm!", iar vineri, 17 mai, micuții vor avea ocazia să fie "Voluntari pentru bunici" și să-i bucure pe vârstnicii de la Căminul de bătrâni din Costinești. 
Sâmbătă, 18 mai, Intelect Parc va găzdui expoziția "În sfârșit te văd, te aud", între orele 11 și 13, iar duminică, 19 mai, în aceeași locație, va fi sărbătorită "SNV la final". 


"SNV este un eveniment național anual, ajuns la ediția a XVIII-a, menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care aceștia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității pentru acesta și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor. Evenimentul este inițiat și coordonat la nivel național de Pro Vobis și este organizat de partenerii locali ai evenimentului, la nivelul fiecarei comunități implicate. Sloganul pentru acest an este «Fac bine, Tu?»", a declarat Mihaela Căruțașu, președintele Asociației Împreună pentru Viitor Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2799 secunde