Expo ONG Constanța!

Voluntarii, așteptați să cunoască ONG-urile constănțene

400
1

Articole de la același autor

17 asociații vor fi prezente, în week-end, la cel mai mare târg de voluntariat din județul Constanța. Coaliția ONG-urilor Constanța organizează a treia ediție Expo ONG, în perioada 24 - 25 februarie, între orele 10 și 21, în VIVO! Constanța. 


Scopul evenimentului este promovarea voluntariatului și a conceptului de cetățean activ care își petrece o parte din timpul său liber într-un mod constructiv, implicându-se în rezolvarea problemelor societății în care trăiește. 


Organizatorii promovează valori precum: implicare, proactivitate, spirit de lucru în echipă, leadership, dezvoltare personală, iar oricine crede cel puțin în una din aceste valori ar trebui să viziteze Expo ONG, unde vor fi prezente un număr de 17 ONG-uri din domeniile: educație, drepturile omului, artă, cercetare, protecția mediului, sănătate, sport, dezvoltare personală, antreprenoriat și dezvoltare economică. 


Cele 17 asociații prezente la Expo ONG 2018 sunt Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională, Asociația Sportivă SanaSport, Asociația pentru promovarea educației creativ-ecologice și abilităților inovative CREATIVE+, JCI Constanța, Creative Life, Organizația Noua Acropolă România Filiala Constanța, Asociația United Hands România, Asociația Culturală Tomis, CCINA Constanța, Asociația Historia Renascita, Asociația LCG Learning, AIESEC Constanța, Asociația Elevilor Constanța, Cercetașii Marini, Asociația Ajungem Mari, Alianța Dobrogeană pentru Coeziune a Asociațiilor de Cultură și Alianța Dobrogeană pentru Coeziune a Asociațiilor de Dezvoltare Economică. 


Comentează știrea

Liviu Burebista
21 februarie 2018
Nimic fara Soros

Draga redactie Cuget Liber, nu vreti sa ne spune-ti, care din ONG-urile enumarate mai sus, nu sant finantate de tatucu Soros?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Social : Centrul Comercial VIVO, la ceas aniversar!
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Surprize pentru copii la VIVO!
Pagina a fost generata in 0.7371 secunde