Scandal la Loteria Română. Instituția, acuzată că și-a păcălit clienții

873
Scandal la Loteria Română. Instituția, acuzată că și-a păcălit clienții - loto-1546620169.jpg

Articole recomandate

La trei trageri speciale de la finele anului trecut Loteria Română a cerut prețuri duble pe bilete, argumentând că vor fi câte două trageri la care pot participa biletele. În realitate a fost o singură tragere iar cumpărătorii biletelor nu și-au primit banii înapoi.


La "tragerile speciale de Anul Nou", Loteria Română și-a înșelat jucătorii (sute de mii de oameni) pe trei fronturi: Loto "6 din 49", Loto "5 din 40" și Joker, potrivit unui articol apărut pe ziaristii.com. Cazul a fost relatat și de publicația newsweek.ro.


La toate cele trei sisteme de joc, Loteria a dublat prețul variantelor jucate. Astfel, varianta simplă a costat 10 lei in loc de 5 lei, la Loto 6/49 6 lei în loc de 3 lei la Loto 5/40 și 8 lei în loc de 4 lei la Joker. Doar la Noroc, prețul variantei simple a rămas neschimbat: 3 lei.


În pliantul tipărit cu ocazia "tragerilor speciale de Anul Nou", Loteria Română a anunțat clar, explicit, că vor fi câte două trageri pentru fiecare dintre cele trei sisteme de joc la care s-a dublat prețul. Loteria a anunțat că se vor face două trageri una principală, alta suplimentară. "Prețul variantei, care participă la ambele trageri, este de 10,00 lei, urmând ca la tragerile următoare prețul să revină la 5,00 lei", suna reclama făcută de Loterie la Loto 6 din 49. Precizări similare s-au făcut și pentru Joker, și pentru Loto "5 din 40". Ziariștii.com numește cazul "o imensă înșelătorie". Potrivit publicației  indicate, Loteria ar fi oferit o explicație "stupidă", anume că banii încasați în plus au fost folosiți pentru suplimentarea fondurilor de premiere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6558 secunde