Scandal la Mangalia! Locatarii cu datorii la Polaris, îngropați în deșeuri

261
Scandal la Mangalia! Locatarii cu datorii la Polaris, îngropați în deșeuri - scandalgunoaiemangalia1-1489512816.jpg
De mai bine de patru zile, orașul Mangalia este îngropat în gunoaie. Pe data de 10 martie, compania Polaris M Holding a sistat serviciul de colectare și transport ale deșeurilor municipale la 79 de asociații de proprietari din municipiul Mangalia, pe motiv de neplată. 


Potrivit reprezentanților Polaris, este vorba de datorii vechi de ani de zile. 


"În condițiile în care asociațiile de proprietari restante au fost notificate în perioada 2009 - 2017, de două ori pe an, iar în ultimele două săptămâni, între 15 februarie și 1 martie, le-au fost trimise alte două notificări, însă fără niciun rezultat, Polaris M Holding s-a văzut obligată să sisteze serviciul de salubrizare până la recuperarea sumelor restante", explică Eduard Martin, administratorul Polaris. 


30 de asociații au făcut ulterior angajamente de plată și au stabilit eșalonarea sumelor, restul însă nu au făcut demersuri pentru stingerea datoriei. Așa se face că, la această oră, în mai multe zone din municipiul Mangalia, ghenele dau pe afară și gunoaiele zac în mormane. 


"Reprezentanții asociațiilor de proprietari care au agreat angajamentul de plată propus de Polaris M Holding, de a achita sumele restante sau de a-și asuma un angajament de plată în perioada următoare, vor beneficia imediat de serviciul de colectare și transport al deșeurilor. În urma angajamentelor de plată asumate de reprezentanții asociațiilor de datornici și a plăților efectuate, s-a reluat colectarea deșeurilor municipale de la ghenele și platformele subterane amplasate în zonele TS Săveanu, Sirenei, Negru-Vodă, MI Dobrogeanu, Ion Creangă și Olimp", mai spune Eduard Martin. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2638 secunde