SCHIMBĂRI MAJORE LA RATC! Accesul în autobuze se va face PE O SINGURĂ UȘĂ ȘI COBORÂREA PE DOUĂ

1172
5
SCHIMBĂRI MAJORE LA RATC! Accesul în autobuze se va face PE O SINGURĂ UȘĂ ȘI COBORÂREA PE DOUĂ - autobuzratcaglomeratieport2-1503649693.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 28 august, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că va implementa un program pilot privitor la accesul în autobuze.

Astfel, pe linia 42, în intervalul orar 8,00 – 16,00, călătorii vor întâlni reprezentanți ai regiei, care le vor solicita să urce în autobuze folosind ușile din spate și să coboare pe ușile din față, respectiv mijloc. "Opțiunea accesului exclusiv pe prima ușă (n.r. așa cum este în alte țări) nu este fezabilă tehnic, pentru că autobuzele MAZ sunt prevăzute cu o cabină extinsă pentru conducătorul auto", precizează reprezentanții RATC Constanța.

Măsura va fi aplicată de probă până pe 3 septembrie 2017.

Comentează știrea

alex
25 august 2017
.

E o treaba buna,asa e in tarile civilizate....dar cum ii civilizam pe constanteni?cand ei urca pe toate usile si cine vrea sa coboare nu are nicio sansa.

EGO
25 august 2017
EDUCATIA

Naivitate,Andreea,o incercare copilareasca a cuiva care n-are habar de istorie.Educatia pe care o admiram noi la vecinii nostrii afost facuta cu ....sabia,esafodul,rugul,teapa,spanzuratoarea,nu cu ,,angajatii RATC,care n-au nici o vina pentru nepasarea calatorilor in a respecta niste reguli.Totusi ,succes! Astept sa vad angajatii DSV invatandu-i pe posesorii de caini ,cum se aduna rahateii de pe jos...ca de amenzi,slava domnului,n-am auzit..

jj
25 august 2017
jj

Scoateti peretele de la sofer si gata. Asa soferul verifica cine are bilet, ia si el un salariu mai mare...pensie mai mare. De ce nu se vrea?

Ismail via brussel
25 august 2017
!!!

An România cu sistemele standard din țările civilizate yok ,nimic puteți să puneți și patrule că e și mai grav la fie care cearta de poate antarziat la destinație ,incindente,etc. Nare ce face conducerea de pe transport cu R A T .România. mă piș pe țara voastră de obosiți și otrăvirii de Guvern .An afară e bine civilizata șoferi de pe autobuze ,travai ,trenuri metrouri sunt școlarizării an privința pasagerilor .nu va voi bagameas loati lecti de la gruparea jihadisti ISSI.haaaaa haaa

Nazi
25 august 2017
Opinie

Pune-ti taxatoare ca pe vremea lui Ceasca. Si gata.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8933 secunde