Se caută asistenţi maternali. Ce condiţii trebuie să îndepliniţi

207
Se caută asistenţi maternali. Ce condiţii trebuie să îndepliniţi - xasistenti1-1656411905.jpg

Articole de la același autor

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa îşi extinde reţeaua de asistenţi maternali. Pe această cale, reprezentanţii instituţiei anunţă persoanele interesate că trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: solicitanții să fie absolvenți a cel puțin zece clase; nu pot fi cumulativ asistenți personali și asistenți maternali profesioniști; nu pot fi pensionari și asistenți maternali profesioniști;

solicitantul trebuie să primească aviz favorabil exercitării profesiei de asistent maternal profesionist, în urma evaluării psihologice efectuată de psihologul Biroului Alternative de Tip Familial din cadrul DGASPC Constanța. Evaluarea psihologică se va efectua, de asemenea, tuturor membrilor familiei cu care locuiesc persoanele care doresc să devină asistenți maternali profesioniști.

Angajaţii DGASPC au precizat că este nevoie de suplimentarea numărului de asistenţi maternali, în urma implementării proiectului „Team up - Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, finanțat din fonduri europene. Pentru realizarea obiectivelor asumate, se dorește consolidarea și dezvoltarea rețelei de asistenți maternali profesioniști, la nivelul județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4678 secunde