Se caută bucătari și ingineri pentru Germania

1145
Locurile de muncă în străinătate sunt în continuare foarte atractive pentru constănțeni. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, prin rețeaua Eures, 178 posturi în țări din Europa. În Germania, se caută asistente sau asistenți medicali. Salariul este de aproximativ 2.000 de euro brut pe lună. Park Café Munchen angajează ajutor de bucătar, cu un salariu între 1.200 și 1.400 de euro brut pe lună plus bonusuri scutite de impozit, și bucătar, cu un salariu între 1.500 și 2.000 de euro brut pe lună plus bonusuri scutite de impozit, în funcție de calificare și experiență.

Tot în Germania sunt disponibile posturi de șef de echipă Stress, senior inginer Stress, Manager senior validare Stress (Airbus), ingineri de proiectare aerostructuri și ingineri de specialitate toleranță distrugere. Retribuția este negociabilă pentru fiecare meserie în parte.

În Lituania, A. Zilinskio ir ko UAB angajează un inginer constructor șef și un inginer în domeniul energetic. Salariul este între 2.000 și 3.500 de litas net pe lună. Pentru Malta oferta cuprinde un post de manager de restaurant și un post de personal de așteptare. Salariul este negociabil.

Oferte tentante sunt și în Polonia, pentru cercetători asociați (salariu - 5.500 zloți polonezi pe lună), post-docto-ranzi (9.500 zloți pe lună), cercetători biomedicali (5.500 zloți pe lună). De asemenea, în Lituania se caută ingineri constructori șefi și ingineri în domeniul energetic, salariul oferit fiind cuprins între 2.000 și 3.500 litas net pe lună. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6388 secunde