Se cer bani pentru biserică. E bine că se fac biserici. Dar școli, spitale sau parcări?

Vineri, 06 Octombrie 2017
3185
Niciodată dărnicia nu aduce sărăcia. 


Te poți îmbogăți dăruind. 


Cine dă, lui își dă, cine face, lui își face. 


Bucură-te, putem construi împreună! 


Pune și tu o cărămidă la temelia Bisericii "Sfânta Ecaterina". 


Cod fiscal 25339992 prin conturile 


RO74UGBI000402000773 RON (în lei) 


RO67UGBI0000402000774EUR (în euro)


Deschise la Garanti Bank Constanța. 


Așa sună anunțul cu semnul crucii, prin care constănțenii sunt îndemnați să contribuie financiar, fiecare după posibilități, pentru construcția unei noi biserici, amplasate în apropierea cartierului Boreal. 


Prin voia bunului Dumnezeu, a fost identificat terenul necesar construcției, iar enoriașii vor avea unde să-și spună în liniște rugăciunile. Mai sunt însă etape de parcurs și de aceea este absolut necesară implicarea constănțenilor, cu mic, cu mare, cât îl ține pe fiecare buzunarul. 


Să fim bine înțeleși: nu am nimic cu biserica, îi apreciez pe clerici, mai ales pentru că știu să promoveze interesele… comunității. Sunt chiar un om cu frică de Dumnezeu. Nu pot însă, mai ales în calitate de ziarist, să nu mă întreb: de ce oare Cel de Sus nu ascultă și rugăciunile noastre, să identificăm terenuri și pentru școli, pentru spitale, pentru parcări sau locuri de joacă? 


Cartierele și parcurile constănțene sunt pline de biserici. Sunt oare aceste locașuri o prioritate pentru Cetate? Religia este o componentă de bază a societății, dar oare Sănătatea și Educația nu ar trebui să primeze? 
Dragi cititori, vă aștept cu opiniile dumneavostră! 


Pagina a fost generata in 0.264 secunde