Concurs Se deschide sezonul târgurilor de job-uri

304
Se deschide sezonul târgurilor de job-uri - bursalocurilordemunca47-1363203403.jpg

Articole de la același autor

Dacă vă căutați un loc de muncă sau doriți să faceți o schimbare pe plan profesional și nu vă tentează niciuna din ofertele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța ați putea să vă încercați norocul la unul din târgurile de joburi ce vor fi organizate în perioada următoare.

Se deschide sezonul târgurilor de locuri de muncă pentru tot felul de domenii de activitate. Săptămâna viitoare, aproximativ 5.000 de studenți și absolvenți de studii economice sunt așteptați să participe la târgul de joburi organizat de Academia de Studii Economice (ASE) din Bucu-rești. Acesta se va desfășura în clădirea Ion N. Angelescu. Vor participa companii multinaționale și întreprinderi mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în domeniile financiar-bancar, asigurări și brokeraj, contabilitate, audit și consultanță, managementul resurselor umane, marketing, cercetare de piață și publicitate, comerț, turism, IT-telecom, imobiliar, energie, alte domenii economice, de administrație și de afaceri.

Potrivit statisticilor referitoare la șomajul din luna decembrie 2012, sunt 4.661 de contabili în șomaj (dintre care 1.250 sub 25 de ani) și 3.865 de economiști (dintre care 2.345 tineri sub 25 de ani).

Câteva zile mai târziu, tot în București, la Palatul Copiilor, va avea loc un târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții. Evenimentul este organizat de Fundația Casa de Meserii a Constructorilor. Accesul la târg este gratuit, în limita locurilor disponibile. 

Peste 150 de companii, la târg, la Romexpo 

Un site renumit de recrutări online pune la cale, pe 17 și 18 mai, o bursă de anvergură a locurilor de muncă, la Romexpo. Vor participa peste 150 de companii de top. Candidații vor avea oportunitatea de interacționa direct cu managerii de personal din cele mai importante companii din România. Oferta include joburi și programe de internship din cele mai diverse domenii profesionale. Evenimentul va cuprinde și workshop-uri, conferințe și prezentări ale companiilor participante. Se estimează o participare de peste 35.000 de vizitatori.

Bursă de locuri de muncă online

De asemenea, mai aveți la dispoziție doar astăzi și mâine pentru a vă înscrie și a participa la un târg online de joburi. Acesta se va desfășura în perioada 15 - 31 martie 2013. Angajatorii vor participa și ei tot online și vor să selecteze peste 450 de persoane (inclusiv cupluri) pentru locuri de muncă în cadrul lanțurilor hoteliere de patru și cinci stele din stațiunile turistice de lux și insulele turistice din Grecia.

Sunt scoase la concurs posturi de cameriste, ospătari, barmani, ajutori de bucătar, majordomi, spălători vase, spălători rufe, grădinari, îngrijitori piscine, cosmeticiene, maseuri, manichiuriste, pedichiuriste, coafeze, etc.

Interviurile vor avea loc online, pe Skype. Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional și orice altă limbă străină pe care o știți constituie avantaj. Experiența nu este necesară, dar și ea constituie un avantaj. Persoana respectivă trebuie să aibă personalitate plăcută, să fie muncitoare, serioasă, dinamică și energică.

Se oferă contract legal de munca de minimum șase luni, cu posibilitate de prelungire, cazarea și trei mese sunt gratuite, în cadrul hotelului unde se lucrează, asigurările sociale sunt plătite de către angajator. Salariile sunt cuprinse între 470 și 650 de euro net, pe lună, iar orele suplimentare se plătesc cu 3,5 euro net. Programul de lucru este de opt - nouă ore pe zi, șase zile pe săptămână. 

Atenție, însă, candidații trebuie să plătească o taxă de înscriere și procesare dosar de 300 de lei. În cazul în care vor fi selectați pentru angajare vor mai suporta un comision de mediere de 260 de euro. De asemenea, își va plăti singur biletul de avion până în Grecia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4438 secunde