Se fac angajări la Auchan. Iată ce salarii se oferă

2419
1
Se fac angajări  la Auchan.  Iată ce salarii se oferă - auchan10-1470677010.jpg
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă poți aplica pentru unul din numeroasele joburi propuse de lanțul de supermarketuri Auchan. Este vorba de posturi atât în țară, cât și în București. Se caută de la controlori de gestiune până la specialiști resurse umane.

În București, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Suceava și Timișoara, Auchan caută manageri de segment stagiari. În magazinele din toată țara, Auchan propune programul Ma-nagement Trainee, un program ideal pentru tineri aflați la studii. Se pot înscrie absolvenți sau masteranzi cunoscători ai unei limbi străine, iar experiența în muncă nu este necesară. Tinerii vor învăța accelerat comerțul, vor avea responsabilități concrete, vor lua decizii ca în propria afacere și, foarte important, vor avea un program flexibil, ca să poată merge la cursuri. Contractul se încheie pe nouă luni. În București, sunt scoase la concurs și patru posturi de inspectori de securitate pentru platforma logistică.

De asemenea, în Constanța și Timișoara, Auchan caută dispeceri de securitate. Candidații trebuie să aibă minimum 20 de ani, să nu aibă antecedente penale și să fi absolvit cel puțin 10 clase. Ei se vor ocupa cu supravegherea spațiilor comerciale și vor opera sistemul antiefracție și cel de detecție incendiu.

Potrivit datelor furnizate în 2016 pe site-ul undelucram.ro de actuali angajați ai companiei, un lucrător comercial câștigă circa 900 de lei net, în timp ce salariul unui responsabil de achiziții ajunge la 3.200 de lei. Pe lângă salariu, angajații Auchan primesc și tichete de masă.

Comentează știrea

eu
23 noiembrie 2016
Salarii decente ca sa-si pastreze angajatii !

Cum dracu sa traiesti cu 900 de lei pe luna? Asta este salariu? Sa traiasca ei cu 900 de lei pe luna,sa plateasti ceheltuielile de intretinere la bloc ,gaze,lumina cablu ,telefon,mancare nu mai spun de imbracat deja este un lux, la salariul acesta ne imbracam cu aceleasi haine ani de zile. Am calificare, lucrator in comert, dar pentru salariul acesta,mai bine mananc paine cu ceapa,stau acasa si nu ma duc sa muncesc pe nimic.Un angajator, are au un program de lucru haotic,lucrezi dupamiaza pana a 23 apoi intri dimineata , nici nu ajungi bine acasa sa apuci sa dormi si trebuie sa pleci la munca dimineata, nu dau doua zile libere pe saptamana, Ei fac profituri uriase si fraierii muncesc pe nimic, nu numai in comert si in turism etc. Volumul de munca este foarte mare pentru un lucrator in comert, depinde de departamenul unde lucrezi.La salariile acestea normal ca alearga toti dupa lucratori in comert..Se fac cursuri la la ajofm pentru lucratori in comert,dar nu sunt cautate,salarii sunt foarte mici si munca multa.De asta angajeaza permanent pentru ca le pleaca muncitorii,nu sunt bine platiti..Daca si-ar plati bine angajatii nu le-ar mai pleaca.dar ei se bazeaza ca vin alti prosti si vor lucra pentru aceste salarii de mizerie. Una este sa lucrezi lucrator comercial in Romania si alta este sa lucrezi lucrator comercial in Germania, de exemplu. Vor pleca si mai multi si vor lucra afara, pentru ca aici nu se poate trai.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 August 2016
Stire din Social : Se caută căpșunari  pentru Spania
Pagina a fost generata in 1.9328 secunde