Concurs Se întorc NINSORILE / Vezi prognoza METEO pe următoarele trei zile

3163
Se întorc NINSORILE / Vezi prognoza METEO pe următoarele trei zile - ninsoare-1328858434.jpg

Articole recomandate

Ziua de vineri începe cu ceață și chiciură dis-de dimineață pe văi și în zonele joase. Gerul persistă și peste zi în regiunile din exteriorul arcului carpatic. La orele prânzului se vor înregistra maxime cuprinse în general între minus 17 și minus 7 grade. În Dobrogea, o zi predominant frumoasă, dar geroasă, în special dimineața. Vântul nu trece de moderat, iar după-amiază se vor înregistra minus 8 grade la Constanța și minus 11 grade la Tulcea Vremea 2 zile
În regiunile din exteriorul arcului carpatic este chiar mai frig decât în zilele precedente. Valorile temperaturii aerului scad până la minus 18 grade. În rest, în regiunile intracarpatice vremea se mai îmblânzește, iar termometrele arată la prânz valori de minus 3 grade la Târgu Mureș, minus 4 la Sibiu și minus 6 grade la Timișoara. Norii acoperă jumătatea de sud a țării si aduc ninsori în Banat, Oltenia, iar spre seară local și în Muntenia. În rest înnorările vor fi temporare și ninsorile, izolate. Vântul începe să se agite prin sudul și sud-vestul țării, semn al apropierii ninsorilor. Dimineață sunt din nou condiții de ceață.
În București, sâmbătă va fi mai frig. Maxima termică ajunge în jurul valorii de minus 14 grade. Vântul moderat face ca temperatura real resimțită să fie mai scăzută. Cerul se înnorează și se creează condiții de ninsoare mai ales spre seară și în cursul nopții.
O altă depresiune mediterneană va traversa Peninsula Balcanică și va aduce ninsori în jumătatea de sud a țării și local în rest. Vântul bate mai tare în Dobrogea, Muntenia, Oltenia și sudul Moldovei. Gerul se înmoaie, astfel că după-amiază vor fi valori ale temperaturii aerului de la minus 15...minus 14 grade în nordul Moldovei, până la minus 4 în regiunile intracarpatice și pe litoral.
Duminică ninge temporar și în capitală, iar vântul se menține. În aceste condiții temperatura aerului nu urcă mai sus de minus 9 grade.    

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Social : Cartierul de carton al Constanței
Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Găsit mort pe stradă
Pagina a fost generata in 0.4289 secunde