Se modifică taxele și impozitele locale la Constanța. Proiectul SPIT, republicat

1146
2
Se modifică  taxele și impozitele locale la Constanța. Proiectul SPIT, republicat - spit21-1513184920.jpg

Articole de la același autor

Mai multe taxe și impozite locale pentru 2018 vor fi modificate, ca urmare a dezbaterilor publice organizate de Primăria municipiului Constanța. Astfel, noul proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018 a fost republicat.

"Noul proiect prevede reducerea impozitului datorat pentru mijloacele de transport hibride de la 75% la 95%, actualizarea cotei de impozitare în cazul clădirilor nerezidențiale aflate în proprietatea persoanelor fizice, de la 1,3 % la 0,5%, cotă ce se aplică la valoarea rezultată dintr-un raport de evaluare întocmit de un evaluator autorizat în ultimii cinci ani anteriori anului de referință, la valoarea finală a lucrărilor de construcții, în cazul clădirilor noi, construite în ultimii cinci ani anteriori anului de referință și la valoarea clădirilor care rezultă din actul prin care se transferă dreptul de proprietate, în cazul clădirilor dobândite în ultimii cinci ani anteriori anului de referință", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun.

Proiectul republicat poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, la adresa www.primaria-constanta.ro, și la sediul acesteia situat pe bulevardul Tomis nr. 51, dar și pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, www.spit-ct.ro, sau la sediile acestuia, situate pe bulevardul Tomis nr. 112, strada Sulmona nr. 22, strada Nicolae Grindeanu nr. 66, strada Badea Cârțan nr. 3, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C și strada Dumbrăveni nr. 1. 

Comentează știrea

"ca urmare a dezbaterilor publice "
14 decembrie 2017
Daca cetateanul a cerut....

Este bine sa se majoreze toate taxele si impozitele locale.Cetateanul nostru este stapanul nostru.Daca el asa a spus....Bolsevism si manipulare.Scarba !

Murphy
14 decembrie 2017
Terminati cu topaiala fiscala !

Terminati odata cu topaiala fiscala, yessss !

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Ce rău v-a făcut Guvernul Tudose?
Luni, 13 Noiembrie 2017
Stire din Economie : Mozaic economic
Pagina a fost generata in 0.3779 secunde