SE OPREȘTE APA ÎN CONSTANȚA / Ce cartiere vor fi afectate

2162
2
SE OPREȘTE APA ÎN CONSTANȚA / Ce cartiere vor fi afectate - lucrariraja30-1384796257.jpg

Articole de la același autor

Mii de abonați din municipiul Constanța din mai multe cartiere vor fi lipsiți de apă rece mâine și poimâine, pentru mai bine de zece ore. Pentru executarea unor lucrări de înlocuire și racordare a conductei cu diametrul de 600 mm de pe străzile Celulozei și Industrială din municipiul Constanța, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 20 noiembrie 2013, între orele 7,30 și 21,00.

Vor fi afectați consumatorii din perimetrele delimitate de străzile: Șoseaua Mangaliei - strada Amurgului - strada Micșunelelor - strada Mugurului - Șoseaua Mangaliei și strada Aurel Vlaicu - aleea Pelica-nului - strada Spiru Haret - strada Cumpenei - strada Aurel Vlaicu, dar și consumatorii din zonele CET, Viile Noi, Palas, Km 4 - 5, Doraly, Metro 2 - REAL 1 - Practiker și abonații de pe bulevardul I.C. Brătianu pe sec-torul cuprins între strada Cumpenei și Dacia Services (ieșirea spre localitatea Valu lui Traian).

Zece ore fără apă

Tot pentru executarea unor lucrări în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, în zona centrală a orașului, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile și joi, 21 noiembrie 2013, în intervalul 8,00 - 20,30.

Vor fi afectați consumatorii din zona centrală a orașului din perimetrele delimitate de străzile: Călărași - I.G. Duca - Avram Iancu - Ferdinand – Mihai Viteazu - Traian - Piața Ovidiu - Mircea cel Bătrân - Mamaia - Tomis - Călărași; zona Mircea cel Bătrân - Mamaia - Prelungirea Bucovinei - Eroilor - Mihai Eminescu - Smârdan - Mircea cel Bătrân și zona delimitată de Ion Lahovari - Poporului - Mihai Viteazu - Nicolae Iorga - Ștefan Mihăileanu - Gheorghe Murea - I.G. Duca - Călărași - Ion Lahovari; zona Piața Ovidiu - Peninsulă; zona blocurilor de pe aleea Lupeni și strada Poporului pe sectorul delimitat de intersecțiile cu b-dul Tomis și Mihai Viteazu, precum și străzile adiacente.

Abonații de pe aleea Garofiței pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile I.L. Caragiale și Bucu-rești vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.

"Ne cerem scuze față de constănțenii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Con-stanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea. 

Comentează știrea

pt 106
19 noiembrie 2013
caldura

Si la pt 106 sa vina radet sa vada de ce nu da caldura la consumatori

Mociu C
19 noiembrie 2013
Constantinescu si Mazare, teroristii legionari ai Constantei

Teroristii legionari Constantinescu si Mazare, ajutati de sluga lor Stroe, prin pretul exorbitant si total nejustificat al apei, au adus disperarea in casele constantenilor. Excrocul ordinar Stroe Felix a pus la RAJA Ovidiu o boarfa proasta care nu face nimic altceva decit sa incurce lucrurile : da ordine, apoi le contramandeaza, apoi le da din nou ; incearca de 3 ori sa pronunte un cuvint de specialitate, se bîlbîie si pina la urma tot prost il pronunta ; pur si simplu bubuie de proasta ce este ; singurul lucru pe care boarfa asta il stie este sa trimita amenintari oamenilor ca le taie apa dupa doar citeva zile intirziere la achitatul facturii ; iar apoi sa le taie apa in mod real !!! Conceptia de baza a acestei boarfe este sa faca bani din REBRANSARI ! E o aberatie a ratiunii ca apa de canalizare sa fie pusa pe factura in aceiasi cantitate ( !!!) ca apa potabila, iar 1 m cub sa coste aproape la fel ca apa potabila ! CUM E CU PUTINTA, DESCREIERATILOR, SA PUNETI PE FACTURA APA DE CANALIZARE IN ACEIASI CANTITATE CU APA POTABILA??? In ce baza faceti voi ACEST GENOCID impotriva tuturor locuitorilor Constantei ? In prezent, cea mai eficienta "afacere" a legionarilor Mazare si Constantinescu, este "schimbarea" conductelor. Aproximativ 70% din aceste lucrari NU AU NICI O JUSTIFICARE PRACTICA ! In plus, si acest lucru trebuie sa-l stie toti constantenii, aceste lucrari sunt lucrari ascunse care nu pot fi verificate, astfel ca schimbarile de conducte care se trec pe hirtie au o valoare de 3 ori(!!!) mai mare de cit schimbarile care se fac in mod real pe teren. Asta inseamna ca populatia Constantei este jefuita intr-un mod fara precedent de catre legionarii Mazare si Constantinescu. Atrocitatile pe care le fac aceste doua bestii legionare vor cadea in curind asupra lor si drumul lor se va opri pentru 20 de ani la Poarta Alba. Dar cei care dau importanta cuvenita drapelului tarii, cei care pun interesele colectivitatii mai presus de interesele personale, sa fie alesi in locul acestor teroristi legionari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0839 secunde