Se oprește apa rece în Constanța, Năvodari, Ovidiu, Lumina și Corbu

308
Se oprește apa rece în Constanța, Năvodari, Ovidiu, Lumina și Corbu - apapotabila14332288921463668483-1479288646.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la Stația de pompare Cota 20 Ovidiu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, pe conducta magistrală de 1.000 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Palas, începând din această seară, de la ora 21.00, până mâine la prânz, în jurul orei 12.00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona Real, de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, cei din zona Târgului de legume și fructe de pe varianta înspre localitatea Poiana, cartierul Tineretului din orașul Ovidiu, localitățile Lumina și Corbu, orașul Năvodari, mai puțin zona de est a localității și zona industrială Midia. 


"Pe perioada executării lucrărilor, SC RAJA SA va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonații din orașul Năvodari, prin conducta de siguranță de 600 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru abonații din partea de est a orașului, străzile Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei și Eternității", precizează reprezentanții RAJA. 


XXX 
Pe lângă lucrările de înlocuire a tronsonului din conducta magistrală, pentru sectorizarea sistemului din zonă, echipele de intervenție vor monta și două vane principale. 


"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", mai spun reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Noiembrie 2016
Stire din Social : Atenție,  se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.3913 secunde