Pitbull ucis cu un topor, după ce a omorât mai multe găini din curtea unui vecin

574
Pitbull ucis cu un topor, după ce a omorât  mai multe găini din curtea unui vecin - pitbull2-1479145090.jpg

Articole de la același autor

Un câine pitbull a fost ucis cu un topor, în localitatea constănțeană Lumina. Fapta s-a petrecut în urmă cu două zile, după ce câinele ar fi intrat la un vecin în curte și a omorât mai multe găini. Băr-batul a fost alertat de către fiul său, care, speriat de ceea ce vede, a dat fuga în casă. Când a încercat să gonească pitbull-ul din curte, animalul ar fi sărit pe el. Acela a fost momentul în care bărbatul a pus mâna pe topor și a lovit de câteva ori câinele, care a fugit în stradă, acolo unde a fost omorât cu alte lovituri de topor.

De cealaltă parte, stăpânul câinelui afirmă că patrupedul nu era agresiv, deși face parte dintre cele mai periculoase rase. Vecinii îl contrazic pe stăpânul animalului și spun că acesta era periculos și nu de puține ori s-a întâmplat să-i atace. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

"În data de 13 noiembrie, la ora 18.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați de către proprietarul unui câine de luptă cu privire la faptul că i-a fost omorât animalul, de către un vecin, pe o stradă din localitate. Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal, urmând a fi luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă", susțin reprezentanții IPJ Constanța.

Proprietarul va fi sancționat cu amendă contravențională între 100 și 500 lei, pentru că nu avea câinele înregistrat, dar și cu o amendă între 500 și 1.000 de lei pentru că nu și-a luat măsurile necesare pentru a nu produce o pagubă. Bărbatul care ar fi omorât câinele are dosar penal pentru ucidere de animale cu intenție, fără drept, potrivit legii 205/2004.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.511 secunde