Se reabilitează carosabilul pe două străzi din cartierul Palazu Mare

220
Se reabilitează carosabilul pe două străzi din cartierul Palazu Mare - 1-1-1689850722.jpeg

Articole de la același autor

Echipele SC Confort Urban SRL asfaltează astăzi strada Henri Coandă, tronsonul cuprins între strada Barbu Catargiu și bulevardul Tomis. După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt de tip BA16. În contextul lucrărilor care sunt în desfășurare, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00.

În paralel, se acționează cu utilaje pentru frezarea vechiului strat de uzură pe strada Tineretului, tronsonul cuprins între strada Rovine și strada Santinelei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Liviu Rebreanu, Ionel Teodoreanu, Prelungirea Recoltei și Iuliu Maniu și Rovine.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.764 secunde