Se strâng ajutoare pentru sinistrații din Grecia

5345
Se strâng ajutoare pentru sinistrații din Grecia - donatii2-1532621331.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Elenă din România, Comunitatea Elenă "Elpis" din Constanța, în parteneriat cu Crucea Roșie - filiala județeană anunță că, începând de astăzi, va prelua donațiile făcute de cetățeni și firme în sprijinul sinistraților din zona Attika a Greciei, greu încercată în urma dezastrului natural produs de incendii. 


În acest scop, la Constanța vor fi deschise două centre de primire a ajutoarelor: unul pe strada Ștefan cel Mare nr. 85 (lângă Policlinica cu plată), iar cel de-al doilea, la sediul Crucii Roșii, strada Constantin Brătescu nr. 71. 


Potrivit președintelui Comunității Elene "Elpis", Anton Antoniadis, donațiile pot consta în: lapte UHT, pansamente, feșe medicinale, unguente, prafuri și medicamente pentru tratarea arsurilor, picături pentru ochi, detergenți și dezinfectanți medicinali, materiale de construcție, unelte folosite în acest domeniu, mănuși medicinale și alimente neperisabile. 


"Rugămintea este ca termenul de garanție să fie de cel puțin trei luni pentru alimente și cel puțin șase luni pentru produsele medicale, altfel neputând fi primite. De asemenea, vom anunța în scurt timp conturile special deschise pentru cei interesați să doneze sume de bani. Centrele vor fi deschise de luni până sâmbătă, între orele 10.00 și 19.00, iar colectarea se va face până la data de 10 august", a precizat Anton Antoniadis. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.575 secunde