SE STRICĂ VREMEA IAR! CONSTANȚA, SUB INFORMARE METEO DE PLOI ÎNSEMNATE CANTITATIV

1297
1
SE STRICĂ VREMEA IAR! CONSTANȚA, SUB INFORMARE METEO DE PLOI ÎNSEMNATE CANTITATIV - ploi-1445251647.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, astăzi, o informare meteo privind ploi însemnate cantitativ în perioada următoare.


Potrivit meteorologilor, începând de astăzi după-amiază, până miercuri, pe 21 octombrie, vor fi ploi, mai ales averse, pe arii extinse în aproape toată țara. Astfel, în cursul zilei de astăzi și al nopții de luni spre marți, va ploua în jumătatea de nord-vest a țării, iar, începând de marți, 20 octombrie, până la sfârșitul intervalului, aria ploilor se va deplasa spre regiunile estice. Cantitățile de apă vor depăși, local, 15 – 20 de litri pe metru pătrat, iar, izolat, mai ales în nordul Olteniei, estul Moldovei și zona de munte, 40 – 50 de litri pe metru pătrat.





Harta zonelor vizate de atenționarea meteo


foto: ANM


Comentează știrea

Cosmin
19 octombrie 2015
Oferta foarte speciala de lucru la domiciliu!

Oferta foarte speciala de lucru la domiciliu! Acum puteti vedea ce usor e sa va implicati intr-o activitate part-time, perfect legala si usoara! Suntem de cativa ani lansati si toti oamenii seriosi sunt multumiti de ceea ce au gasit la noi. Oferim contract de comision si instruire gratuita, completa si pas cu pas. Incepeti cat mai repede sa castigati bani! Rugam numai persoanele serioase sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.555 secunde