Sebastian a fost adus acasă! Băiețelul mort în Liverpool, înmormântat la Constanța

8545
7
Sebastian, băiețelul de șapte ani, mort în Liverpool, în urma unui accident rutier, a fost adus acasă și în înmormântat la Constanța. Cu ajutorul multor oameni de bine, părinții micuțului au reușit să strângă suma de bani necesară aducerii în țară a trupului neînsuflețit și Sebastian se odihnește acum acasă.


Mama băiețelului a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care le-au fost alături, atât moral, cât și financiar, în această durere imensă: "Suntem părinții minunatului nostru copil Sebastian care nu mai este lângă noi dar va rămâne veșnic în inimile noastre! Vrem să vă mulțumim că ați fost lângă noi în aceste momente grele, am reușit să ne aducem îngerașul acasă unde el voia și să îl ducem la casa lui, de unde nu o să mai plece niciodată! Încă o dată și nu numai o dată vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în aceste momente dureroase pentru că toți ne-ați dat putere cu gândul sau cu fapta să putem încerca merge mai departe! Vă mulțumim mult de tot pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi! Dumnezeu să aibă grijă de tine, îngeraș mic, și mami cu tati te vor iubi mereu!", a scris Maria-Diana Movilă, pe Facebook.


Reamintim că Sebastian locuia de aproape un an în Anglia, împreună cu părinții lui, care lucrau acolo. Pe data de 11 iunie, în timp ce se întorceau de la un parc de distracții, mașina în care se afla familia Movilă a derapat și a intrat într-un copac. Sebastian a suferit un traumatism cranian deosebit de grav, a fost în comă câteva zile, însă șansele ca acesta să mai supraviețuiască au fost foarte mici. Părinții au fost de acord să-i doneze organele micuțului, tocmai pentru a salva viața altor copii.


Comentează știrea

robert
9 iulie 2016
tupeu

dupa ce si-au omorat propriul copil si munceau in Anglia, au luat pomana de la saracii din Romania. in rest, numai de bine, ca asta reiese din postarea manelista a mamei.

Valentina
9 iulie 2016
Sebastian

Robert esti un retardat,pentru comentariul care l.ai facut esti scursura societati,pe scurt esti un GUNOI UMAN.FACI UMBRA PAMANTULUI DEGEABA.

robert
9 iulie 2016
?

de ce, bre? cine conducea acel auto, nu secatura de taica-su? copilul nu avea centura pusa... cine crezi ca este vinovat de moartea bietului copil?

Răspuns la: Sebastian
Adăugat de : Valentina, 9 iulie 2016
Robert esti un retardat,pentru comentariul care l.ai facut esti scursura societati,pe scurt esti un GUNOI UMAN.FACI UMBRA PAMANTULUI DEGEABA.
Valentina
9 iulie 2016
.

Robert vorbesti in necunostinta de cauza,daca esti retardat stiu ca nu stii sa citesti.Copilul era in scaun cu centura pusa ANIMALULE imi pare rau ca jignesc bietele fiinte numindu.te asa.Si bre sa.i spui lui MATA.

robert
9 iulie 2016
valentina

te dai matale dura, dar te faci ca ploua si nu raspunzi la intrebarea: Cine se face vinovat de moartea micutului?

Răspuns la: .
Adăugat de : Valentina, 9 iulie 2016
Robert vorbesti in necunostinta de cauza,daca esti retardat stiu ca nu stii sa citesti.Copilul era in scaun cu centura pusa ANIMALULE imi pare rau ca...
V
9 iulie 2016
.

De moartea copilului se fac vinovati idiotii ca tine Robert care habar nu au de nimic exact cum esti tu.

mariana
9 iulie 2016
despre acel copil nevinovat

Nu va este rusine oameni buni sa judecati niste oameni nevinovati asa a vrut Dumnezeu sa se intample puneti va voi in situatia parintilor credeti ca iei au vrut sa se intample asa ceva sa va fie rusine celor care ii judecati

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0076 secunde