Şedinţă extraordinară de Consiliu Local Constanţa. Se taie bani de la investiţii, pentru plata subvenţiei la căldură

243
Şedinţă extraordinară de Consiliu Local Constanţa. Se taie bani de la investiţii, pentru plata subvenţiei la căldură - sedinta-1639037239.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali constănţeni se reunesc, joi, 9 decembrie, în şedinţă extraordinară de Consiliu Local. Aceasta se va desfăşura online, începând cu ora 13, şi va fi transmisă pe pagina de youtube a Primăriei Constanţa.

Pe ordinea de zi se află doar două proiecte de hotărâre. Este vorba despre rectificarea bugetului local pe anul 2021 şi de modificarea unei Hotărâri de Consiliu Local din anul 2020, privind desemnarea reprezentanţilor Consiliul de administraţie al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa.

Potrivit Notei de fundamentare realizată de primarul Vergil Chiţac, este necesară rectificarea prin suplimentarea bugetului local cu suma de 666.000 lei din sume defalcate din TVA, conform comunicării ANAF nr. 242502/07.12.2021, şi alocarea din bugetul local a sumei de 25.000.000 lei pentru subvenţionarea energiei termice livrată populaţiei, conform solicitării SC Termoficare Constanţa SRL. Aceste fonduri vor fi acoperite din disponibilizarea unor sume de la Direcţia Generală Gestionare Servicii Publice, Direcţia Digitalizare şi Tehnologia Informaţiei şi RAEDPP.

Cu alte cuvinte, vor fi luaţi banii prevăzuţi pentru investiţii şi vor fi folosiţi pentru plata căldurii. Vor fi tăiate fonduri de la amenajarea de parcuri,locuri de joacă, sisteme de irigaţii pentru spaţii verzi, camere video şi chiar de la proiectul de instalare de ceasuri stradale şi de la proiectul pentru construcţia de parcări supraetajate metalice.

Andreea PERHAIŢĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7455 secunde