Seminar. Cum sunt prezentate femeile rome în mass-media

62
Seminar. Cum sunt prezentate femeile rome în mass-media - femeirome960394001358150664-1369312905.jpg
Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-Economică "Catalactica" București organizează luni, 27 mai, la Constanța, seminarul "Rolul mass-mediei în promovarea economiei sociale". 




Seminarul este organizat  în cadrul proiectului "Integrat - Resurse pentru femeile și grupurile Roma excluse social", cofinanțat din Fondul Social European - Investește în Oameni! prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și implementat, în perioada 1 iunie 2010 - 31 mai 2013, de către Asociația pentru Dezvoltare și Promovare Socio-economică "Catalactica" - București, în parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calității Vieții (I.C.C.V.)  și Bolt International Consulting - L. Katsikaris - I. Parcharidis O.E. (Grecia). Proiectul are ca obiectiv general promovarea activă a incluziunii sociale pe piața muncii prin activarea economiei sociale, a femeilor și grupurilor roma, prin dezvoltarea de parteneriate și prin stimularea implicării în viața comunității a persoanelor excluse social din regiunile de dezvoltare București-Ilfov și Sud-Est. 


În cadrul seminarului se vor prezenta aspecte privind campania de informare și creștere a conștientizării privind economia socială, implicarea și rolul mass-media în sprijinirea grupurilor vulnerabile. De asemenea, se vor expune ideile de afaceri la nivel local în domeniul economiei sociale identificate în cadrul proiectului în scopul sprijinirii acestora prin participarea mass-media.   




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5471 secunde