Șemineu pe lemne – pentru utilizare pe termen lung se montează de experți

263
Șemineu pe lemne – pentru utilizare pe termen lung se montează de experți - semineubucuresti-1520584387.jpg

Articole recomandate

Despre decizia de cumpărare a unui șemineu am mai spus deja că este o investiție pe termen lung. De aceea, când ne-am hotărât să o facem și avem spațiul și bugetul necesar, trebuie să consultăm o echipă de specialiști care ne pot oferi cele mai bune sfaturi în privința achiziționării produsului optim, adaptat cerințelor și nevoilor noastre. Șemineele de calitate au nevoie tot de oameni "de calitate" care să îl monteze în locuința noastră! 


Nu va fi suficient să cumperi un focar de calitate, iar montajul să îl faci împreună cu vecinul. Nu vei avea cum să beneficiezi prea mult de pe urma șemineului și vei fi tentat să spui că produsul sau magazinul de unde l-ai achiziționat nu este de calitate.
A fi pus în față unei alegeri dintr-o gamă largă de șeminee, ca a celor de la Șeminee București poate fi un lucru ușor sau greu. Probabil că un prim aspect la care te gândești este locul amplasării șemineului, dacă acesta să fie pe colț sau, clasic, pe perete drept. Odată ce locul este ales, urmează alegerea focarului. Stilurile de focare sunt nenumărate. Șeminee rustice, placate cu piatră de rău, cărămidă și brâu din lemn sau șeminee cu aspect modern, cu sticlă pe colț și ușa cu deschidere pe colț. Toate modelele imaginabile de focare șeminee le poți găsi, dacă știi unde să cauți. Adică la PEFOC, la Șeminee București și la toți colaboratorii, care din fericiere sunt acum în toată țara. Tocmai pentru ca ție să îți fie mai ușor să alegi și să fii mai aproape de produsele pefoc.


Ce presupune de fapt construirea unui șemineu pe lemne?


Montarea unui semineu pe lemne este recomandat să se realizeze cu personal autorizat și specializat. În etapele construirii intră montarea coșului de fum, racordarea acestuia de focar, realizarea canalelor de distribuție a aerului cald și finisarea șemineului. Nu pare atât de simplu precum ți-ai imaginat, așa-i?


Un focar semineu este fabricat din fontă sau oțel cu grosime mare, dotat cu ușă termorezistentă, iar unele modele beneficiază de șamotă pe interior, material consumabil ce determină un randament mai bun și reduce la minim depunerile de cenușă de pe suprafața sticlei sau pereților interiori. Producătorii PEFOC se perfecționează constant în domeniul funcționalității si designului focarelor, pe baza experiențelor beneficiarilor.


Întreaga locuință se încălzeste repede, lucrarea rezistă pe viață, iar șemineul funcționează ireproșabil dacă sunt folosite materialele corespunzătoare și recomandate în constructia acestuia. De la plăcile pentru termoizolat, racordul la coșul de fum și până la grilele de aerisire, materialele și accesoriile folosite la montajul șemineului trebuie să reziste la temperaturi înalte și să ofere siguranță, punându-și amprenta asupra funcționării ulterioare. Un montaj cu metode primitive și materiale slabe poate altera inclusiv sănătatea beneficiarilor din cauza inhalării particularităților de vată de sticlă folosita la izolat – metoda contraindicata de echipa PEFOC.


Indiferent de modelul de șemineu pe care l-ai dori, indiferent de stilul pe care îl ai și dorești să îl redai și focarului, dacă te lași îndrumat de un expert din echipă și respecți indicațiile tehnice ale acestuia, șemineul tău poate fi exact așa cum îți imaginezi.  Va avea un randament ridicat, iar costurile vor fi mult reduse în comparație cu alte surse de încălzire. Șeminee moderne, șeminee rustice, șeminee clasice, semineu centrala, sobe, coșuri fum, uși de focar, sticlă termorezistentă și toate accesoriile necesare întreținerii unui șemineu le găsești la Șeminee București, într-un stoc bogat și divers.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2934 secunde