SEMNAL DE ALARMĂ. Nu sunt bani pentru plata salariilor a 74 de mii de angajați din Sănătate

555
SEMNAL DE ALARMĂ. Nu sunt bani pentru plata salariilor a 74 de mii de angajați din Sănătate - banu-1637490926.jpg

Articole de la același autor

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, afirmă că este nevoie urgentă de o rectificare bugetară, altfel aproximativ 74.000 de angajaţi care primesc salariile de la bugetul de stat, prin Ministerul Sănătăţii, riscă să nu-și primească banii. Cseke a prezentat ca termen data de 15 decembrie.

„Soluţia va fi găsită cât mai rapid posibil. Am spus că pe 15 decembrie trebuie să asigurăm Ministerului Sănătăţii salariul a peste 74.000 de salariaţi din sistemul sanitar, care sunt plătiţi din bugetul de stat prin Ministerul Sănătăţii. Şi aceste soluţii, imediat după formarea Guvernului, vor trebui găsite printr-o rectificare bugetară. Astăzi, din punctul de vedere al timpului, sigur, suntem sub presiunea timpului dar încă nu suntem la limita la care am putea spune că nu putem să asigurăm. Şi sunt sigur că după formarea Guvernului imediat va avea loc o rectificare bugetară şi sumele necesare vor fi asigurate Ministerului Sănătăţii”, a declarat ministrul interimar Cseke Attila duminică.

Potrivit Realitatea.net printre angajaţi care ar putea rămâne fără salarii sunt şi cei de la Unităţile de Primiri Urgenţe, DSP-uri, serviciile de Ambulanţă, rezidenţii care sunt în sistem, unii fiind angrenaţi în lupta cu pandemia de COVID-19.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4243 secunde