SENS GIRATORIU ÎN CONSTANȚA, LA DORALLY. Va asigura accesul în noul Lidl de pe Șoseaua Mangaliei

17007
8
SENS GIRATORIU ÎN CONSTANȚA, LA DORALLY. Va asigura accesul în noul Lidl de pe Șoseaua Mangaliei - doralymall2-1485413313.jpg

Articole de la același autor

În ședința ordinară a Consiliului local al municipiului Constanța, programată săptămâna viitoare, pe 31 ianuarie, va fi supus votului un proiect de realizare a unui nou sens giratoriu în Constanța. 


Dacă acesta va primit avizul consilierilor locali, pe Șoseaua Mangaliei, în dreptul fostului centru comercial Interex, unde urmează să se construiască un supermarket Lidl, va fi amenajat un sens giratoriu. Proiectul este inițiat de primarul Decebal Făgădău și este menită să faciliteze accesul către viitorul spațiu comercial.


În fapt, este vorba despre proiectul de hotărâre privind încheierea unui protocol între municipiul Constanța, Maundier Fides SRL și Confort Urban în vederea realizării obiectivului "Amenajare acces incinta clădirii comerciale prin realizarea unui sens giratoriu din Șoseaua Mangaliei, FN, zona pod Dorally Mall".




Comentează știrea

Nelu Enache
26 ianuarie 2017
Sensuri giratorii

O soluție bună. Eu propun sensuri unice si giratorii în orașul Constanta înainte de anul 1989.Mai exact din 1985/1986.

cacam-as pe el de lidl
26 ianuarie 2017
si de giratoriu

plus doua treceri de pietoni, inainte si dupa si o sa se faca coada pana la far.

Papu
26 ianuarie 2017
Sens giratoriu

Urgent un sens giratoriu la intersecția de la Institutul de Marină, str Baba Novac cu D.dul Soveja.

O
26 ianuarie 2017
Pla

Sa dea faliment, mult succes.

nea
26 ianuarie 2017
pretext

sensul giratoriu este doar un pretex ca ar fi pt lidl el de fapt pune in valoare blocurile domnului politist Dancu Ctin. Rabdare in trafic va doresc.

????
26 ianuarie 2017
???

Dar la intersecția Caraiman cu Sos Mangaliei cand se va face un sens grigoriu? Cate accidente mai trebuie sa se întâmple în această intersecție ca sa facă cineva ceva

pe Caraiman
26 ianuarie 2017
e deja inflatie

de mijloace de dirijare a traficului: semnale luminoase la cele doua treceri de cale ferate, fete care te trag pe dreapta sa te suga. Acum serios mai vrei si giratoriu ? Da de ce, ca sa-ti faca beregata in timp ce tu te-nvarti in giratoriu ca intr-un fel de perpetuu_muiobile. Bolnav esti ma baiatule.

Hollywod
27 ianuarie 2017
@Andreea

Cum poți să scrii DORALLY în titlu când în imaginea pe care singură ai atașat-o la prostia asta de articol scrie clar DORALY? Pe de altă parte, dacă tot spui că acest nou sens GIRATOR (nu giratoriu) asigură accesul la noul Lidl (uraaa!!), probabil că lucrările sunt plătite Lidl, nu? Sau din bani publici? Plm.

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde