Serviciul de Impozite trimite Newsletter pentru contribuabili

343
În primele luni ale anului 2012, numărul abonaților la Newsletter-ul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța a crescut cu aproximativ 1.000 de persoane față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru a primi în căsuța poștală personală ultimele informații din domeniul impozitelor și taxelor locale, persoanele fizice și juridice se pot abona gratuit la Newsletter-ul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, accesând site-ul www.spit-ct.ro.

Modalitatea de abonare este simplă, timpul alocat completării datelor este extrem de redus. În acest sens, contribuabilii vor accesa site-ul instituției www.spit-ct.ro, vor selecta opțiunea persoane fizice sau juridice din secțiunea Newsletter, vor introduce adresa de e-mail la care doresc să le fie furnizat serviciul și în final vor da un click pe butonul "Abonează-te". În scurt timp vor primi confirmarea abonării în contul de e-mail personal.

Prin implementarea acestui serviciu, managementul instituției urmărește creșterea gradului de informare al contribuabililor prin reducerea la maxim a timpului alocat în acest sens.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3527 secunde