Masacrul de la coafor / Polițiști, cercetați disciplinar în urma atacului

608
Masacrul de la coafor / Polițiști, cercetați disciplinar în urma atacului - politisttulcriminal-1331027474.jpg
Polițiști ai Secției 14 București sunt cercetați disciplinar în urma atacului armat din Dorobanți, întrucât Florina Vlădan a făcut plângere împotriva soțului său, precizând că acesta deține armă de foc, însă nu s-a urgentat soluționarea reclamației.
Șeful Poliției Române, Liviu Popa, a dispus, în această dimineață, verificări privind modul de soluționare a plângerilor depuse împotriva agentului Gheorghe Vlădan, precum și a modului în care acesta a obținut autorizația pentru armă, cu care a deschis focul în coaforul din Dorobanți.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Christian Ciocan, a declarat că Liviu Popa a dispus verificări "pe toate palierele".

Astfel, verificările vor viza modul în care au fost soluționate plângerile depuse la Poliție împotriva agentului Gheorghe Vlădan, precum și modul în care agentul a obținut autorizația pentru deținere de armă.

Totodată, vor fi făcute verificări privind atribuțiile serviciului care autorizează deținerea de arme.

În 1 martie, Florina Vlădan l-a reclamat pe soțul său la Secția 14 Poliție, pentru comportament agresiv, potrivit Mediafax. Anterior, Gheorghe Vlădan a fost reclamat de câteva ori de vecini, iar lumea l-ar fi cunoscut ca un bărbat recalcitrant, ceea ce impunea o verificare mai atentă a cazului.

Prim-adjunctul procurorului general al României, Marius Iacob, a susținut că agentul de poliție Gheorghe Vlădan a fost reclamat la Poliție de un vecin pentru probleme de conviețuire în imobil și de soția sa, Florina, care a depus plângere în 1 martie 2012, pentru comportament agresiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 06 Martie 2012
Stire din Eveniment : Armata își apără bugetul
Pagina a fost generata in 1.3745 secunde