Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, premiat pentru proiectele în slujba cetățenilor

135
2
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, premiat pentru proiectele în slujba cetățenilor - mentiunespit-1417536005.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) a fost premiat cu o mențiune la cea de-a VII-a ediție a competiției "Inovație și calitate în sectorul public" al cărei scop a fost identificarea și evidențierea celor mai eficiente și inovative practici din sectorul public românesc.


Concursul, organizat de Administrația Națională a Finanțelor Publice, s-a derulat în perioada mai - iulie 2014, fiind structurat pe trei secțiuni tematice, respectiv dialogul social în administrația publică, servicii publice în sprijinul grupurilor vulnerabile și soluții de e-Guvernare pentru creșterea eficacității în administrația publică. 


SPIT Constanța a participat la ultima secțiune, soluții de e-Guvernare pentru creșterea eficacității în administrația publică, alături de alte instituții centrale și locale cu proiectul "E-Tax Mobile - plata impozitelor și taxelor cu telefonul mobil". Cele mai bune patru proiecte de la fiecare secțiune în parte au fost selectate și premiate de evaluatori aleși din cadrul ANFP, universităților, asociațiilor profesionale, publicațiilor de specialitate și ONG-urilor cu experiență bogată și rezultate reprezentative.


"Instituția noastră este la a cincea participare la concursul sus-menționat, anul trecut ocupând locul al treilea cu proiectul «Modalitate inovatoare de plată a impozitelor și taxelor», în anul 2012 locul al zecelea cu proiectul «Verificare fișă înmatriculare auto», iar în anul 2011 locul al doilea cu lucrarea «Managementul satisfacției contribuabililor - instrument esențial pentru îmbunătățirea continuă a calității serviciilor»", a explicat directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. (A.P.)


Comentează știrea

admirator
3 decembrie 2014
zau?

nu mai sunt cozi? e o veste buna... vedeti ce face o critica la timpul ei? (de unde si chiuitura populara:"O.... critica la timp, si cu temei,/Face cat 10 femei!")

Munca la domiciliu
3 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5807 secunde